Testimonials

Nooit meer hooikoorts!

Door Carin ben ik van mijn hooikoorts af!

Elk jaar was het weer raak en ik dacht dat het er gewoon bij hoorde. Maar toen een vriend me vertelde dat het ook alternatief te behandelen was heb ik de sprong gewaagd. De beste beslissing die ik in tijden heb gemaakt! Ik heb nu geen last meer. Ik kom af en toe nog terug voor een behandeling maar ga hooikoortsloos door het leven ?

Geweldig geholpen

Carin heeft me van mijn glutenallergie afgeholpen! Geen enkele dokter zag het als mogelijk en ik zou de rest van mijn leven mijn mijn ziekte(!) coeliakie hebben. Na wat rondvraag bij Carin terecht gekomen gezien zij bekend staat als allergie deskundige op het gebied van kinesiologie en na een aantal behandelingen kan ik nu weer gluten eten, iets wat voorheen compleet ondenkbaar was.

Dankjewel Carin!

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
06 - 20791246
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.