Opleiding kinesiologie (deeltijd)

De deeltijd Opleiding Kinesiologie van Espavo is een opleiding waarmee je als zorgprofessional zelfstandig aan de slag kunt.

Tijdens de opleiding start je je eigen praktijk en na afronding kunnen je consulten, na aansluiting bij een beroepsvereniging, vergoed worden door de zorgverzekeringen.
De totale HBO conforme erkende opleiding kun je in 4 jaar afronden maar sneller of trager is geen probleem. Je bepaalt je eigen tempo.
De technieken die je leert, passen bij de klachten van de cliënten van nu. Denk daarbij bijvoorbeeld aan pijn, stress gerelateerde klachten, prikkelgevoeligheid/hoog-sensitiviteit, allergieën en ontwikkelingsvraagstukken.
Naast het leren van technieken om deze onbalansen en vraagstukken aan te pakken, vinden wij het belangrijk dat je zelf ook in ontwikkeling gaat. Je leert jezelf met al je kwaliteiten maar ook valkuilen kennen en staat er voor open om hierin te groeien. Dat is een voorwaarde om ook cliënten op een goede manier te kunnen begeleiden.
Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor de individuele student. Je krijgt niet alleen in een groep les maar ontvangt ook persoonlijke coaching en begeleiding om jouw kwaliteiten als (toekomstig) therapeut zo goed mogelijk uit de verf te laten komen.

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
078 – 6198512
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.