Opleiding kinesiologie

Opleiding Kinesiologie (deeltijd)

De deeltijd Opleiding Kinesiologie van Espavo is een opleiding waarmee je als zorgprofessional zelfstandig aan de slag kunt.

Let op: deze opleiding start voorlopig niet.

Tijdens de opleiding start je je eigen praktijk. Na afronding kunnen je consulten, als je bij een beroepsvereniging bent aangesloten, (gedeeltelijk) vergoed worden door zorgverzekeringen.
Deze erkende opleiding op HBO niveau kun je in 4 jaar afronden. Je bepaalt hierin je eigen tempo.
De technieken die je leert, passen ook bij de klachten van de cliënten die kenmerkend zijn voor deze tijd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan pijn, stress gerelateerde klachten, prikkelgevoeligheid/hoog-sensitiviteit, allergieën en persoonlijke – en spirituele ontwikkelingsvraagstukken.
Naast het leren van technieken om deze onbalansen en vraagstukken aan te pakken, vinden wij het belangrijk dat je ook  aan je  eigen, persoonlijke ontwikkeling werkt. Je leert jezelf met al je kwaliteiten, maar ook valkuilen, kennen en staat er voor open om hierin te groeien. Zo leer je het proces van persoonlijke ontwikkeling zelf van binnenuit kennen. Het zelf aangaan van dit traject blijkt de juiste leerervaring om later ook je cliënten op een goede manier te kunnen begeleiden.
Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor de individuele student. Je krijgt niet alleen in een groep les maar ontvangt ook persoonlijke coaching en begeleiding om jouw kwaliteiten als (toekomstig) therapeut zo goed mogelijk uit de verf te laten komen.

Klik op het logo voor meer informatie

Scroll naar boven