Espavo-methode

De Espavo-methode is ontwikkeld door Carin Jansen. Espavo betekent: “Dank je wel dat je in je kracht bent gaan staan.”

Nadat Carin haar opleiding in de kinesiologie behaald had en een poosje als ‘klassiek’ kinesioloog aan het werk was, miste zij diepgang in de consulten.
Nu, 20 jaar later, is er een volledige methode die leert hoe je, op een eenvoudige en doeltreffende manier, op diepere lagen naar achtergronden van onbalansen en ontwikkelingsvraagstukken kunt kijken . Denk hierbij aan prikkelgevoeligheid, allergieën, vastzittende patronen en overtuigingen maar ook pijn- of stressklachten die al langere tijd aanwezig zijn. Alle cursussen en remedies waar ‘Espavo’ bij staat, vallen onder deze methode.

Je kunt hiervoor de totale opleiding volgen maar het is ook mogelijk om je voor een losse cursus of module in te schrijven.
Onder de inschrijvingsvoorwaarden staat precies of er bepaalde voorkennis voor de te volgen cursus of module vereist is.

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
06 - 20791246
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.