Espavo

Espavo: Dank je wel dat je in je kracht bent gaan staan.

Espavo betekent, “Dank je wel dat je in je kracht bent gaan staan”!

Het in je eigen kracht gaan staan is het motto van Espavo. Espavo-Remedies nodigen je uit om je zoveel mogelijk met je eigen natuurlijke kracht in verbinding te brengen. De verschillende cursussen die onder Espavo vallen zijn door Carin Jansen ontwikkeld.
Deze modules helpen je bewust te worden van waar onbalansen, stress en onverwerkte emoties vandaan komen en deze op te lossen. In deze huidige turbulente tijd worden we steeds meer op onszelf aangewezen door de snelle veranderingen en de onzekerheden die dit met zich meebrengt. Zo ondersteunt deze methode met name ook kinderen en volwassenen in de ontwikkeling in de nieuwe tijd.

Onder de Espavo-cursussen vallen:

Klik op een cursus voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden.

Espavo Remedies

De Espavo Remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de mens op weg in zijn of haar innerlijke ontwikkeling.
Velen van ons verkeren op dit moment in de overgangsfase naar een volgende levensfase. De overgangsperiode zorgt voor veel ‘overgangsproblemen’ en ‘aanpassingsproblemen’. Velen onder ons voelen zich daardoor onrustig, moe, gehaast en in de war. Dit kan komen doordat er veel onverwerkte problemen en klachten meegedragen worden uit eerdere ervaringen. Het is van groot belang dat deze vastzittende onbalansen opgeruimd worden, zodat men met zo min mogelijk ballast de nieuwe tijd binnen kan gaan.

De meeste kinderen van nu hebben deze overgangsfase dikwijls al gehad en hebben juist moeite zich aan te passen in de wereld zoals die hier en nu is. De Espavo-Remedies helpen deze kinderen te leven in de aardse wereld zonder hun bijzondere kwaliteiten te verliezen. De Espavo-Remedies helpen ons allemaal om emoties, onverwerkte ervaringen, angsten en andere onbalansen te helen en te verwerken zodat we ons stabieler voelen en kunnen groeien en ontwikkelen in deze nieuwe tijd. Inmiddels zijn er 52 remedies en een Espavo-crème ontwikkeld.
Verder zijn er ook diverse Espavo-sprays ontwikkeld die je in je energieveld om je heen of in de ruimte kan gebruiken de energie te neutraliseren.

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
06 - 20791246
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.