Kinesiologie cursus: Espavo® Vuurdag

VuurTijdens de Vuurdag gaan we aan de slag met alle eigenschappen van de 4 meridianen uit het element vuur. De overkoepelde emotie hierbij is plezier/vreugde/passie van de kleur rood. De procedures op deze dag hebben te maken met de volgende vraag:  ‘Welk deel van jezelf kun je niet verteren waardoor je niet in evenwicht bent en je niet de verantwoording kunt nemen voor je volledige identiteit?’

In onze persoonlijke ontwikkeling komen we soms bepaalde vraagstukken (herhaaldelijk) tegen. We maken de blokkades die hieraan ten grondslag liggen en de uitnodiging  daarachter inzichtelijk. Door de kinesiologische procedures brengen we balans zodat het makkelijker wordt om volledig vanuit je eigen verantwoordelijkheid en kracht je vervolgstappen te kunnen zetten.

Datum: 4/10 2018 of 26/9 2019
Kosten: €115.- inclusief lunch en verblijf

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na de Espavo allergiecursus. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met * zijn nodig voor een succesvolle verzending.