Touch For Health 1

Touch For Health 1

Touch for Health is de basiscursus van de kinesiologie. Je ontvangt certificaten van het International Kinesiology College (IKC) . De totale cursus bestaat uit 4 modulen van elk 18 uur maar je kunt je ook alleen inschrijven voor de eerste module en daarna beslissen of je verder gaat met de volgende module. In deze cursussen wordt met behulp van spiertesten allerlei ongemakken en klachten opgezocht en zo mogelijk gecorrigeerd.
De spiertest is een instrument, waarbij men alle lagen van het systeem kan onderzoeken zodat je dat wat onbewust is bewust kunt maken. In de cursussen leert men veel technieken, die er voor zorgen dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Klachten die je met deze methode kunt aanpakken zijn onder andere; moeheid, pijn, stress, spijsverteringsproblemen enz.

In de eerste cursus ligt de nadruk op het goed leren testen. Je leert o.a. de voortesten, 14 basisspieren testen, werken met meridianen, eenvoudige pijncontrole, testen via een tussenpersoon.

   Klik op het logo voor meer informatie

Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen. Specifieke andere toelatingsnormen worden niet gehanteerd, daar in de cursussen voldoende aandacht wordt geschonken aan alle vaardigheden.

Optioneel

Bijbehorend boeken los te bestellen voor €?. Gelieve aan te geven bij het boeken van de cursus.


Cursusdata (onder voorbehoud)

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
078 – 6198512
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.