Kinesiologie cursus: Stress Release 3&4

Stress Release

De stress release cursussen zijn onderdeel van de Wellness Kinesiologie en ontwikkeld door Wayne Topping.

De methoden geven vele handvatten voor het leren hanteren van angsten en bewust te worden van wie je bent en je mogelijkheden ten volle te benutten d.m.v. spiertesten. Alle soorten stress komen tijdens de vier cursussen aan bod met veel eenvoudige technieken om stress te verminderen en er beter mee te kunnen omgaan.

Stress Release 3 en 4

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • het onschadelijk maken van geblokkeerde emoties,
  • fobieën en verslavingen,
  • zelfsabotage,
  • psychologische reversal,
  • orgaan reflexpunten

Verder werken we met positieve en negatieve emoties gekoppeld aan de meridianen en met de LAN (loving affirmation nerve points).

Data: 1/11, 15/11, 29/11, 13/12 2018 of 15/11, 22/11, 6/12, 13/12 2019
Kosten: €415 inclusief 2 boeken, lunch en verblijf

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 en 2 en Stress Release 1 en 2. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met * zijn nodig voor een succesvolle verzending.