Kinesiologie cursus: Stress Release 1 & 2

Stress Release

De stress release cursussen zijn onderdeel van de Wellness Kinesiologie en ontwikkeld door Wayne Topping.

De methoden geven vele handvaten voor het leren hanteren van angsten en bewust te worden van wie je bent en je mogelijkheden ten volle te benutten d.m.v. spiertesten. Alle soorten stress komen tijdens de vier cursussen aan bod met veel eenvoudige technieken om stress te verminderen en er beter mee te kunnen omgaan.

Stress Release 1 en 2

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

bespreking van alle vormen van stress, spanningshoofdpijn, technieken als oogrotatie, breinintegratie, temperal tap enz.

Verder behandelen we onderwerpen als veranderingen, voeding en stress en doelen stellen.

Data: 30/8, 13/9, 27/9, 11/10 2018 of 6/9, 20/9, 4/10, 18/10 2019
Kosten: €390 inclusief boek, lunch en verblijf

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 en 2. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met * zijn nodig voor een succesvolle verzending.