Praktijkinfo-dag

Deze praktijkinfo-dag staat in het kader van wat er komt kijken bij het opstarten en het voeren van een eigen praktijk. Met een zelfstandige praktijk ben je opeens ondernemer en heb je als ZZP-er dus ook direct met heel  andere zaken te maken dan wanneer je bv. een arbeidsovereenkomst hebt met een werkgever.

Dit vraagt naast kinesiologische kennis en therapeutische vaardigheden daarom ook om een duidelijke structuur van werken met goede faciliteiten.  Verder krijg je te maken met wettelijke regelgeving als klein zelfstandige, waar je aan dient te voldoen, je zult moeten leren netwerken en onderzoeken bij welke beroepsverenigingen en koepelorganisaties jij je wenst aan te sluiten. Verder krijg je te maken administratieve taken van je eigen onderneming en ook het promoten van je praktijk, het voeren van je PR-beleid dus.
Kortom, ook op dit zakelijk vlak komt er nogal wat op je af.

Op deze dag komen deze aspecten aan bod en krijg je vanuit praktijkgerichte ervaring handreikingen hoe je dit allemaal zelf zou kunnen organiseren en opzetten.

Deze dag zal dit jaar online worden gegeven!


Deze cursus/module wordt gegeven door Mirjam Kuster

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

    Scroll naar boven