Oefenavond 5 elementen

Oefenavond 5 elementen

Deze avond is speciaal voor iedereen die Touch For health 2 heeft gevolgd en graag meer zou willen leren over de 5 elementen.
Tijden deze avond gaan we geen spieren testen maar iedereen neemt één of meerdere testresultaten mee van een eerder afgenomen spieren balans.
Je ontvangt uitgebreide informatie waardoor het makkelijker wordt om de uitslag van de in kaart gebrachte zwakke spieren en alarmpunten uit te leggen van je cliënt.
Een aantal testuitslagen bespreken we in de groep waarbij de instructeur tips en adviezen geeft om de metaforen die gekoppeld zijn aan de uitslag op de juiste manier te interpreteren en te bespreken met de cliënt. In groepjes wordt er daarna geoefend met hulp van de instructeur.

Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 en 2. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
078 – 6198512
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.