Oefendag Touch For Health 1 t/m 4

Deze dag is speciaal voor iedereen die Touch For Health 1 t/m 4 heeft gevolgd en graag meer zou willen leren over de uitleg van de testuitslag van de voortesten en de 5 elementen.
Want hoe leg je nu aan een ‘vreemde’ uit wat kinesiologie, een spiertest of voortesten is?
Wat vertel je wel een wat niet en hoe dan?
Het tweede deel van de dag wordt besteed aan het concreet maken van de 5 elementen.
Welke vragen kun je stellen aan je cliënten en hoe zorg je ervoor dat je cliënt
inzichten ontvangt in zijn of haar eigen proces.
Hiervoor gebruiken we op een creatieve manier het 5 elementen schema in het groot.
Tijden deze dag gaan neemt iedereen één of meerdere testresultaten mee van een eerder afgenomen spieren balans.
Je ontvangt uitgebreide informatie waardoor het makkelijker wordt om de uitslag van de in kaart gebrachte zwakke spieren en alarmpunten uit te leggen van je cliënt.
Een aantal testuitslagen bespreken we in de groep waarbij de instructeur tips en adviezen geeft om de metaforen die gekoppeld zijn aan de uitslag op de juiste manier te interpreteren en te bespreken met de cliënt. In groepjes wordt er daarna geoefend met hulp van de instructeur.


Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 tot en met 4. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

    Scroll naar boven