Intuïtieve ontwikkeling overzicht

Cursusoverzicht Intuïtieve ontwikkeling

Deze module is voor iedereen bedoeld en vereist geen bepaalde gevoeligheid of voorkennis.
Dit hele traject is erg waardevol wanneer je veel last hebt van prikkels van buitenaf en je zou daar graag beter mee om willen leren gaan. Wanneer je moeite hebt met het verwerken van prikkels van buitenaf kun je je o.a. snel moe en minder geconcentreerd voelen. Ook al heb je (nog) geen praktijk, dan nog kun je de opgedane kennis en ontwikkeling van je intuïtie en spirituele vermogens gebruiken in het dagelijkse leven. Je leert jezelf beter kennen en jouw mogelijkheden vergroten. Je kunt je per cursus opgeven in de aangegeven volgorde. Het traject bestaat uit de volgende delen:

Onderdelen van deze cursus

Klik op een cursus voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden.

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen. Specifieke andere toelatingsnormen worden niet gehanteerd, daar in de cursussen voldoende aandacht wordt geschonken aan alle vaardigheden.

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
06 - 20791246
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.