Kinesiologie cursus: Integratiedag Touch For Health 3 & 4

Deze cursus is zeer belangrijk na het volgen van de Touch for Health 3&4.  Vaak ontstaan er vragen bij alle geleerde technieken en over hoe die toe te passen bij  je cliënten. Op deze dag worden je vragen beantwoord en krijg je begeleiding in alles wat je tot nu toe geleerd hebt. Ook leer je verdieping van de stof en aanvullende technieken die belangrijk zijn voor het werken met spiertesten. Een dag om niet te missen als je een praktijk gaat starten of al bezig bent.

Datum: 12/7 2019 

Kosten: €90,- inclusief lunch en verblijf

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 3 en 4. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met * zijn nodig voor een succesvolle verzending.