Kinesiologie cursus: Integratiedag Stress Release 3 & 4

Deze cursus is zeer belangrijk na het volgen van de Stress Release 3&4.  Vaak ontstaan er vragen bij alle geleerde technieken en over hoe die toe te passen bij  je cliënten. Hierin worden je vragen beantwoord en krijg je begeleiding in alles wat je tot nu toe geleerd hebt. Je krijgt ook allerlei verdiepen technieken aangeboden waardoor je nog meer verschillende stressklachten kunt balanceren. Een dag om niet te missen.

Datum: 20/12 2018 of 20/12 2019
Kosten: €85,- / €90,- inclusief lunch en verblijf

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Stress Release 3&4. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met * zijn nodig voor een succesvolle verzending.