Ethiek in de kinesiologie

Ethiek in de Kinesiologie

Tijdens deze dag gaan we aan de hand van informatie
uit het boek van Christa Keding aan de slag met het thema Ethiek.

Het grote thema daarbij is ‘zuiver testen, hoe doe je dat?’.

Het praktisch werken zal deze dag met behulp van coaches gaan zodat je inzicht krijgt in je eigen handelen.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursusdag is het belangrijk dat je het boek; ‘De spiertest, wat kun je ermee’ van Crista Keding hebt gelezen.
Er zijn een aantal exemplaren te leen.

Deze cursus/module wordt gegeven door Mirjam Kuster

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4 en de Espavo allergiecursus. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Nog geen data gepland

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
06 - 20791246
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.