Espavo® Waterdag

Deze dag gaat over water in al zijn vormen. De mens bestaat voor 70% uit water. Daar water een geheugen heeft en vatbaar is voor stemmingen en invloeden, dienen we een zo goed mogelijke balans te vinden van het water in ons lichaam. Als er blokkades zijn in het lichaam, waardoor het water niet op de plek van bestemming kan komen, kunnen er allerlei problemen ontstaan zoals hoofdpijn, maar ook leer- en concentratieproblemen e.d.

In deze cursus wordt een procedure aangeboden om deze onbalansen te verhelpen. Je leert om op een dieper niveau het water in het hele lichaam zo goed mogelijk in balans te brengen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau (denk bv. aan de hormoonklieren en aan mentale punten).

Deze afwisselende dag maakt inzichtelijk wat er gebeurt wanneer het water dat men tot zich neemt de afvalstoffen niet goed afvoert, wanneer het niet op de plaatsen komt waar het nodig is en wanneer het niet de juiste energie heeft. Deze blokkades maken we inzichtelijk en we ondersteunen het lichaam bij de energetische doorstroming hiervan. De nadruk ligt op het feit dat watermoleculen een geheugen hebben en hoe je deze in balans kunt brengen met de juiste energie in het hele lichaam.

Verder wordt er met waterkaarten gewerkt, die volgens een bepaald patroon worden gelegd en zo precies kunnen vertellen waar men in vast loopt en wat men zou kunnen doen om verder te komen met zijn/haar ontwikkeling.


Deze cursus/module wordt gegeven door Mirjam Kuster

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Scroll naar boven