Espavo® Vuurdag

Espavo® Vuurdag

Tijdens de Vuurdag gaan we aan de slag met alle eigenschappen van de 4 meridianen uit het element vuur. De overkoepelde emotie hierbij is plezier/vreugde/passie van de kleur rood. De procedures op deze dag hebben te maken met de volgende vraag: ‘Welk deel van jezelf kun je niet verteren waardoor je niet in evenwicht bent en je niet de verantwoording kunt nemen voor je volledige identiteit?’

In onze persoonlijke ontwikkeling komen we soms bepaalde vraagstukken (herhaaldelijk) tegen. We maken de blokkades die hieraan ten grondslag liggen en de uitnodiging daarachter inzichtelijk. Door de kinesiologische procedures brengen we balans zodat het makkelijker wordt om volledig vanuit je eigen verantwoordelijkheid en kracht je vervolgstappen te kunnen zetten.

Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na de Espavo allergiecursus. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
06 - 20791246
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.