Espavo® Vitaminen/mineralen cursus

Het immuunsysteem functioneert het best als we alle vitaminen en mineralen opnemen en in de juiste verhouding met elkaar samenwerken, zodat het lichaam het zo goed mogelijk kan benutten. Veel mensen hebben vervelende klachten doordat ze vitaminen en mineralen niet of niet voldoende opnemen, de testprocedure daarvoor leer je in de Espavo allergiecursus.
In deze cursus leer je hoe je de balans tussen vitaminen en mineralen kunt herstellen in het lichaam. Vitamines en mineralen werken in een bepaalde verhouding samen en de balans hiertussen is van groot belang. We maken gebruik van metaforen die achtergrond informatie geven over de onbalansen van vitaminen en of mineralen of wat er mentaal of emotioneel in de weg kan zitten. Met de diverse testbuisjes leer je hoe je de onbalansen kan opzoeken en blijvend kan corrigeren; of dat gaat om een opname probleem, een tekort aan een vitamine of mineraal of een teveel van een vitamine of mineraal.


Deze cursus/module wordt gegeven door Mirjam Kuster

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na de Espavo allergiecursus. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Optioneel

De testbuisjes waarmee gewerkt worden in deze cursus, zijn niet opgenomen in de cursusprijs.
Kosten variëren van 33 euro tot 90 euro naar gelang je eigen keuze.
Voor aanvang van de cursus ontvang je een email over de verschillende mogelijkheden.


Cursusdata (onder voorbehoud)

Scroll naar boven