Kinesiologie cursus: Espavo® themadagen – gewichtbalans

Tijdens deze 2 dagen gaan we aan de slag met een speciaal behandelplan om het gewicht in balans te krijgen. Dit geldt zowel voor mensen met onder- als met overgewicht. In het behandelplan zijn verschillende (nieuwe) procedures opgenomen die je kunt toepassen wanneer er problemen zijn op dit gebied.

Via een speciale route gaan we opzoek naar de oorzaak van de onbalans en brengen we alle verstoringen in kaart. Daarna maken we een individueel plan om de gevonden verstoringen aan te pakken.

Data: 17/1, 31/1 2019 
Kosten: €215,- inclusief lunch en verblijf

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na de Espavo allergiecursus. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met * zijn nodig voor een succesvolle verzending.