Kinesiologie cursus: Espavo® Remediecursus

remedieDe Espavo Remedies zijn remedies die speciaal ontwikkeld zijn om de mens te helpen in de overgangsfase naar de nieuwe tijd. In deze tijd worden we steeds meer uitgedaagd om naar onze eigen kern te gaan en van daaruit te gaan leven in plaats van volgens oude normen en waarden en systemen die niet meer passend zijn. In deze cursus leer je remedies uittesten en inzetten bij dit ontwikkelingsproces.

Velen onder ons zijn op dit moment bezig oude stukken op te lossen, om zonder ballast in de nieuwe tijd te kunnen leven. Veel klachten waar de mens mee rondloopt zijn ontstaan uit oude eerder meegemaakte situaties, die niet of slechts gedeeltelijk opgelost zijn op het moment dat we ze beleefden. Dit kan met het huidige leven te maken hebben, maar ook met oudere stukken. Op dat moment konden we niet omgaan met hetgeen ons overkwam en dat zit als het ware als een oude energetische wond in ons systeem waardoor je tegen bepaalde dingen aanlopen (klachten, valkuilen etc.) in het hier en nu. De kinderen van nu staan vaak op een andere manier in de wereld als “de oudere generatie”. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat men binnen een gezin elkaar niet meer goed kan begrijpen en er problemen kunnen gaan ontstaan. In deze cursus leer je inzicht in deze situaties te krijgen.

Er zijn verschillende Remedies die in deze situatie verlichting kunnen bieden in het ontwikkelingsproces wat daarbij hoort.

Dit is slechts een kleine greep uit de doos met Espavo remedies. De vele verschillende werkingen en wijze van gebruik zijn enorm en zijn bijna niet samen te vatten in een korte tekst.

Klik hier voor de verschillende remedies met hun uitleg.

Er zijn inmiddels 54 remedies met elk hun specifieke werking.

Tijdens het volgen van deze cursus leer je hoe je 42 remedies kunt inzetten met niet voor de hand liggende methoden en volgens diverse vernieuwende protocollen. Je leert onder andere werken met levenservaringen en in verschillende energievelden. De overige 12 remedies leer je verder kennen tijdens andere modules van Espavo.

Data 2018: 16/11, 30/11, 7/12, 14/12 2018 (inclusief integratiedag)
Data 2019: 14/11, 28/11, 12/12, 19/12 2019 (inclusief integratiedag)
Kosten: €405,- inclusief reader, lunch en verblijf.

Optioneel:

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met * zijn nodig voor een succesvolle verzending.