Espavo® Remediecursus

De Espavo Remedies zijn remedies die speciaal ontwikkeld zijn om de mens te helpen in de overgangsfase naar de nieuwe tijd. In deze tijd worden we steeds meer uitgedaagd om naar onze eigen kern te gaan en van daaruit te gaan leven in plaats van volgens oude normen en waarden en systemen die niet meer passend zijn. In deze cursus leer je o.a. remedies uittesten en inzetten bij dit ontwikkelingsproces.
Velen onder ons zijn op dit moment bezig oude stukken op te lossen Veel klachten waar de mens mee rondloopt zijn ontstaan uit oude eerder meegemaakte situaties, die niet of slechts gedeeltelijk opgelost zijn op het moment dat we ze beleefden. Dit kan met het huidige leven te maken hebben, maar ook met oudere stukken. Op dat moment konden we niet zo goed omgaan met hetgeen ons overkwam en dit kan dan als het ware als een oude energetische wond in ons systeem aanwezig blijven, waardoor we klachten kunnen krijgen of het moeilijk vinden bepaalde stappen te maken.
Er zijn inmiddels 54 remedies met elk hun specifieke werking.
Tijdens het volgen van deze cursus leer je hoe je 42 remedies kunt inzetten met niet voor de hand liggende methoden en volgens diverse vernieuwende protocollen. Je leert onder andere werken met levenservaringen en in verschillende energievelden. De overige 12 remedies leer je verder kennen tijdens andere modules van Espavo.

Wanneer je nieuwsgierig bent geworden naar de Espavo Remedies, kun je alvast een kijkje nemen in de webshop, daar vind je de beschrijving van de remedies.


Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4.

Optioneel


Cursusdata (onder voorbehoud)

Scroll naar boven