Espavo® Metaaldag

Espavo® Metaaldag

De Metaaldag staat in het teken van het loslaten van het oude zodat er ruimte kan komen om het nieuwe toe te laten. Zo is het metaalelement een belangrijk element voor de doorstroming van de elementen die volgen. Loslaten is echter vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Als het oude niet wordt losgelaten treedt er stagnatie op en kan een mens vastlopen. We leven in een tijd waar steeds meer oude patronen en systemen niet meer lijken aan te sluiten en er een nieuwe impuls nodig is.

Tijdens deze dag leer je vragen te stellen die helpen bij het bewustworden van wat er losgelaten wil worden. Bewustwording is de eerste stap in het loslaatproces. Vervolgens brengen we balans in hoe je met het gevoel van loslaten omgaat en wat er nodig is om vertrouwen te krijgen. Daarnaast komt de balans tussen ontvangen (dingen opslaan) en geven (dingen loslaten) aan bod.

Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

De Metaaldag kan gevolgd worden na de Espavo Basis cursus. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
06 - 20791246
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.