Espavo® Houtdag

Op deze dag van het hout staan vooral veranderingen centraal.

Hoe ga je mee met de flow van het leven en hoe maak je op een makkelijkere manier de veranderingen door die op je pad komen? Je leert aan de hand van verschillende kleurcombinaties remedies blokkades op het DNA-kanaal en het hart balanceren. Dit helpt om het hart meer te openen zodat je vanuit een goede balans tussen verstand en intuïtie kan gaan handelen. Het maken van keuzes wordt op deze manier makkelijker. Het wordt inzichtelijk wat het maken van keuzes moeilijk maakt en het geeft handvaten wat kan ondersteunen bij het keuzeproces.

Naast kinesiologische procedures werken we met een zogenaamde “praatkaart”, waarin duidelijk wordt waar je in vast zit, wat je valkuilen zijn en wat je zou kunnen doen om dit op te lossen.


Deze cursus/module wordt gegeven door Mirjam Kuster

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

De Dag van het Hout kan gevolgd worden na de Espavo Basis cursus. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Scroll naar boven