Espavo® Hoog-sensitiviteit

Tijdens deze themadag(en) ontvang je allerlei informatie en technieken die van pas kunnen komen als je hoog-sensitieve kinderen of volwassen in de praktijk hebt. Maar wanneer je zelf gevoelig bent, heb je wellicht ook baat bij deze extra kennis.
Aan bod komen:

  • Wat is hoog-sensitief eigenlijk….
  • Heb je er last of gemak van….
  • Wat zijn de oorzaken van hoog-sensitiviteit….
  • Zijn er misschien bepaalde stoffen in onze hersenen die net anders werken of een balans nodig hebben…
  • Zijn er andere stoffen die belangrijk zijn om te testen…
  • Op welke vlakken kunnen wij als kinesioloog hulp bieden….

Natuurlijk ga je ook aan de slag met allerlei nieuwe technieken, onder andere één voor het balanceren van de prikkelverwerking.

 


Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze themadagen kunnen gevolgd worden na de Espavo allergie cursus. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Scroll naar boven