Espavo® Basis

ESPAVO®

ESPAVO betekent: “Dank je wel dat je in je kracht bent gaan staan!”

Dit is ook het doorlopende thema van deze door mijzelf geschreven cursussen.

Ze zorgen ervoor dat degene die de cursus volgt, maar ook degene die het ondergaat in bijvoorbeeld een praktijk, sterker in zijn/haar schoenen gaat staan en allerlei klachten die dat belemmeren op kan lossen.

Als voorwaarde om mee te kunnen doen is het nodig goed te kunnen spiertesten. Het beste is de basis Touch For Health (verplicht)en Stress Release (niet verplicht).

Kinesiologie cursus ESPAVO® Basis

Deze cursus staat aan het begin van een reeks Espavo-cursussen. Hierin zal er hard gewerkt worden om bij jou de onbalansen te balanceren. De methode helpt je om beter te aarden in allerlei situaties en te werken vanuit je eigen bron van kennis en wijsheid.

Dit doen we met behulp van speciale punten op het lichaam, die informatie geven over de situatie zoals die nu is, hetgeen waarin je in vastloopt. Door middel van kleuren met een zeer hoge trilling en de bijbehorende informatie krijg je het pad te zien dat je kunt gaan om de situatie te veranderen. Het geeft je handvaten om verder te komen in je ontwikkeling. Wanneer je met cliënten werkt is deze cursus ook van belang, omdat het niet alleen inzichten zal geven, maar ook zal balanceren in de stukken waarin ze vastlopen.

Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
078 – 6198512
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.