ESPAVO® Basis

Tijdens deze module leer je een methode die helpt om vastzittende overtuigingen of patronen op een snelle manier in beeld te krijgen en het laat zien wat je kunt doen om dit op een goede manier aan te pakken.
Dit doen we met behulp van speciale punten op het lichaam, die informatie geven over de situatie zoals die nu is, hetgeen waarin je in vastloopt. Door middel van kleuren met een zeer hoge trilling en de bijbehorende informatie krijg je het pad te zien dat je kunt gaan om de situatie te veranderen.  Het geeft je handvaten om verder te komen in je ontwikkeling. Wanneer je met cliënten werkt is deze cursus ook van belang, omdat het niet alleen inzichten zal geven, maar ook zal balanceren in de stukken waarin ze vastlopen.

Deze module bestaat uit drie dagen. Twee lesdagen waarin je stap voor stap door je eigen processen heen loopt en een integratiedag waarin je leert hoe je met de methode in je praktijk werkt.

De testdoos en de reader zijn bij de cursusprijs inbegrepen.


Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4.

    Scroll naar boven