Espavo® Basis

ESPAVO® Basis

De methode helpt om vastzittende overtuigingen of patronen op een snelle manier in beeld te krijgen en het laat zien wat je kunt doen om dit op een goede manier aan te pakken.
Dit doen we met behulp van speciale punten op het lichaam, die informatie geven over de situatie zoals die nu is, hetgeen waarin je in vastloopt. Door middel van kleuren met een zeer hoge trilling en de bijbehorende informatie krijg je het pad te zien dat je kunt gaan om de situatie te veranderen.  Het geeft je handvaten om verder te komen in je ontwikkeling. Wanneer je met cliënten werkt is deze cursus ook van belang, omdat het niet alleen inzichten zal geven, maar ook zal balanceren in de stukken waarin ze vastlopen.

Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
078 – 6198512
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.