Espavo® Allergiecursus

ESPAVO®Allergiecursus

In deze cursus leer je allergieën, intoleranties en overgevoeligheden te elimineren op een doeltreffende en blijvende manier. Allereerst wordt er naar het immuunsysteem gekeken, wanneer daar onbalansen zijn worden deze aangepakt. Tijdens deze cursus werk je ook aan jezelf, want als je zelf last hebt van overgevoeligheden kun je klachten krijgen tijdens het balanceren van je cliënten. Je krijgt natuurlijk ook verschillende protocollen voor het werken in de praktijk. De nadruk in deze cursus ligt op het balanceren van de oorzaak en de gevolgen van de overgevoeligheid naast het oplossen van het probleem zelf, waardoor er op een snelle en grondige manier gewerkt wordt.
Verder ga je onder andere aan de slag met het balanceren van hormonen.

De module bestaat uit 7 lesdagen en een integratiedag om alle technieken op de juiste wijze in de praktijk te kunnen brengen.

Bij deze cursus zijn twee testdozen inbegrepen. Daarnaast zijn er meerdere testdozen te verkrijgen met diverse allergene stoffen, die nodig kunnen zijn bij een allergie-balans. Per losse testdoos zijn de kosten €95,- dit is inclusief de beschrijving van de testdoos. Er zijn in totaal 20 testdozen beschikbaar, je kunt natuurlijk zelf beslissen welke en hoeveel testdozen je nodig hebt. Wanneer je een overzicht wilt ontvangen van de inhoud van alle beschikbare testdozen, stuur dan even een email naar ln.ovapsemurtnecsgnidielpoobfsctd@ofni.

Vanwege de hoge kosten wordt er een aanbetaling gevraagd bij het inschrijven, halverwege de cursus wordt de rest van het bedrag in rekening gebracht.

Klik op het logo voor meer informatie

Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4, Espavo Advanced en bij voorkeur Espavo Basis. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
06 - 20791246
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.