Kinesiologie cursus: Espavo Allergiecursus

ESPAVO®

ESPAVO betekent: “Dank je wel dat je in je kracht bent gaan staan!”

Dit is ook het doorlopende thema van deze door mijzelf geschreven cursussen.

Ze zorgen ervoor dat degene die de cursus volgt, maar ook degene die het ondergaat in bijvoorbeeld een praktijk, sterker in zijn/haar schoenen gaat staan en allerlei klachten die dat belemmeren op kan lossen.

Als voorwaarde om mee te kunnen doen is het nodig goed te kunnen spiertesten. Het beste is de basis Touch For Health (verplicht) en Stress Release (nier verplicht).

Kinesiologie cursus ESPAVO® Allergieën

In deze cursus leer je allergieën, intoleranties en overgevoeligheden te elimineren op een doeltreffende en blijvende manier. Allereerst wordt er aan jezelf gewerkt, want als je zelf last hebt van overgevoeligheden kun je klachten krijgen tijdens het balanceren van je cliënten. Je krijgt natuurlijk ook verschillende protocollen voor het werken in de praktijk. De nadruk in deze cursus ligt op het balanceren van de oorzaak en de gevolgen van de overgevoeligheid naast het oplossen van het probleem zelf, waardoor er op een snelle en grondige manier gewerkt wordt.

Bij deze cursus zijn twee testdozen inbegrepen. Daarnaast zijn er meerdere testdozen te verkrijgen met diverse stoffen, die nodig kunnen zijn bij een allergie-balans. Per losse testdoos zijn de kosten €95,- dit is inclusief de beschrijving van de testdoos. Er zijn in totaal 20 testdozen beschikbaar, je kunt natuurlijk zelf beslissen welke en hoeveel testdozen je nodig hebt. Wanneer je een overzicht wilt ontvangen van de inhoud van alle beschikbare testdozen, stuur dan even een email.

Data:  16/5, 6/6, 27/6, 11/7, 5/9, 19/9, 3/10 2019
Kosten: €885,- inclusief 2 testdozen, reader, lunch en verblijf

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4, Espavo Advanced en bij voorkeur Espavo Basis. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met * zijn nodig voor een succesvolle verzending.