Kinesiologie cursus: Espavo Advanced

ESPAVO®

ESPAVO betekent: “Dank je wel dat je in je kracht bent gaan staan!”

Dit is ook het doorlopende thema van deze door mijzelf geschreven cursussen.

Ze zorgen ervoor dat degene die de cursus volgt, maar ook degene die het ondergaat in bijvoorbeeld een praktijk, sterker in zijn/haar schoenen gaat staan en allerlei klachten die dat belemmeren op kan lossen.

Als voorwaarde om mee te kunnen doen is het nodig goed te kunnen spiertesten. Het beste is de basis Touch For Health(verplicht) en  Stress Release (niet verplicht).

Kinesiologie cursus ESPAVO® Advanced

Dit is een cursus waarin je leert werken met de buisjes van Espavo.

Deze buisjes ondersteunen de procedure om allergieën op te lossen, maar ze geven je ook een leidraad voor het balanceren met kinesiologie. Er zijn o.a. buisjes voor materiële reiniging en ontgiften, maar ook buisjes om de aura te balanceren. Bij een aantal buisjes hoort een aparte procedure. In deze procedure wordt er gezocht naar de oorzaak van de onbalans en vaak zelfs naar de oorsprong van de onbalans.

Data: 21/2, 7/3, 21/3, 4/4 2019
Kosten: €490,- inclusief testdoos, reader, lunch en verblijf

 

 Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4 en bij voorkeur Espavo Basis. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met * zijn nodig voor een succesvolle verzending.