Espavo® Aardedag

Deze Aardedag staat in het teken van allerlei manieren van aarden. In deze hectische tijd is het zeer belangrijk goed geaard te zijn en te blijven. Dan ben je het meest vitaal, kun je je het beste concentreren en blijf je het beste bij jezelf. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom iemand niet goed ‘geaard’ is. In deze cursus onderzoeken we dit en leer je hoe je dit in balans kan brengen. Bijvoorbeeld, wat doe je als iemand volledig buiten zichzelf staat? Het lijkt dan alsof je een normale balans doet maar er gebeurt eigenlijk niets. Of wat doe je als iemand delen van zichzelf niet gebruikt? Vaak gebeurt dit zonder dat iemand het weet. Door middel van verschillende procedures leer je hoe je iemand goed kan aarden en wat kan ondersteunen goed geaard te blijven in diverse situaties.

We gaan daarnaast ook aan de slag met een zeer doeltreffende procedure die goed kan ondersteunen bij eczeemklachten.


Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

De Aardedag kan gevolgd worden na de Espavo Allergiecursus. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Scroll naar boven