Cliëntenbehandeling 3e leerjaar

Tijdens deze twee dagen gaan we aan de slag met het verdiepen van een kinesiologisch consult.
Je leert onder andere werken met ‘aha’ momenten, dit zijn belangrijke momenten die eigenlijk in ieder consult thuis horen.
Daarnaast krijg je een methode aangereikt die laat zien hoe je stapsgewijs vragen stelt die leiden tot een verdiepend gesprek tijdens een balans.

Ook komt er een nieuwe vraagstelling als doelstelling aan de orde, waardoor je op een andere manier weer verdieping in een consult brengt.
Te veel om op te noemen dus…..


Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na de Espavo allergiecursus. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Scroll naar boven