Centering systemen

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met technieken die belangrijk zijn voor een goede basisbalans, je centering.
Maar ook andere belangrijke technieken die je als kinesioloog nodig hebt in de praktijk komen aan bod.

Technieken die onder centering vallen zijn:

  • Het werken met de cloacles, dit is een afvoersysteem voor afvalstoffen.
  • Het werken met het hyoïd, dit zijn spiertjes gelegen in het strottehoofd die te maken hebben met het vrijuit kunnen spreken. Ken je het gevoel van een brok in je keel hebben?

Naast de ‘standaard’ balans van de centeringsystemen gaan we met de technieken van Espavo wat dieper op de onbalans in om zo aan de oorzaak van deze onbalansen te werkenm waardoor je meer inzicht krijgt in het ontstaan van de klacht en deze dus bij de wortel aangepakt kan worden.

Daarnaast werken we deze dag aan het balanceren van de spijsvertering door de kleppen in de darmen te balanceren en je ontvangt de procedure voor het testen in het verleden zodat er op die manier ook naar de achtergrond van een onbalans gekeken kan worden.

Een stel waardevolle technieken die handig zijn om in je ‘pakket’ te hebben.


Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 t/m 4. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Nog geen data gepland
Scroll naar boven