Bach remedie cursus

Bach remedie cursus

Bach remedies zijn bloesemremedies waarmee emotionele en psychische klachten in hun herstelproces ondersteund kunnen worden. Ze hebben daarnaast een preventieve werking.

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met het leren kennen van de remedies. Er wordt met verschillende, eenvoudige protocollen gewerkt om de juiste Bachremedie uit te kiezen bij de onbalansen die aanwezig zijn. Ook leer je hoe je in deze tijd met deze Remedies uit de voeten kunt. Op deze manier zijn ze uitermate geschikt voor de problemen die we tegenkomen in deze “nieuwe tijd.

Deze cursus/module wordt gegeven door Carin Jansen

Toelatingscriteria

Studenten worden toegelaten wanneer zij minimaal 18 jaar zijn en een middelbare schoolopleiding of een beroepsopleiding met goed gevolg hebben doorlopen.

Deze module kan gevolgd worden na Touch For Health 1 en 2. De module kan gevolgd worden door praktijkhouders die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen middels bij- of nascholing of studenten die de opleiding tot Espavo therapeut volgen. Studenten van andere opleidingen zijn ook van harte welkom. De module is ook toegankelijk voor studenten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten maar graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden.

Cursusdata (onder voorbehoud)

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
078 - 6198512
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.