Losse cursussen en bijscholing

Wanneer je een losse cursus wilt volgen of wilt bijscholen, ben je ook van harte welkom bij Espavo.
Een losse cursus is te volgen wanneer je graag iets zou willen doen voor de mensen om je heen wanneer zij klachten hebben of wilt bijscholen als je al een praktijk hebt. Maar het werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling kan ook een goede reden zijn om bij Espavo een leuke cursus te komen doen. Je leert niet alleen de technieken maar je werkt ook aan jezelf tijdens de cursusdagen. Daarbij zul je merken dat je veel gelijkgestemde mensen tegenkomt tijdens deze dagen. Wanneer je nog niet of weinig voorkennis hebt op dit gebied zijn er de volgende beginners cursussen:

Beginners cursussen

Vervolgcursussen kinesiologie

Wanneer je toe bent aan een vervolgcursus, vind je in het volledig cursusoverzicht alle modulen die gegeven worden.

Wanneer je wilt bijscholen kun je hier vinden welke beroepsvereniging onze cursussen erkent als bijscholing.

Let daarbij wel op de voorwaarden voor inschrijving. Je hebt namelijk bij een aantal cursussen voorkennis nodig uit een andere module.

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
06 - 20791246
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.