Losse cursussen kinesiologie en methodieken

Wanneer je een losse cursus wilt volgen, ben je ook van harte welkom bij Espavo.
Een losse cursus is te volgen wanneer je graag iets zou willen doen voor de mensen om je heen wanneer zij klachten hebben. Maar het werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling kan ook een goede reden zijn om bij Espavo een leuke cursus te komen doen. Je leert niet alleen de technieken maar je werkt ook aan jezelf tijdens de cursusdagen. Daarbij zul je merken dat je veel gelijkgestemde mensen tegenkomt tijdens deze dagen. Wanneer je nog niet of weinig voorkennis hebt op dit gebied zijn er de volgende beginners cursussen:

Beginners cursussen

Vervolgcursussen kinesiologie

Wanneer je toe bent aan een vervolgcursus, vind je in het volledig cursusoverzicht alle modulen die gegeven worden.

Let daarbij wel op de voorwaarden voor inschrijving. Je hebt namelijk bij een aantal cursussen voorkennis nodig uit een andere module.

Opleidingscentrum Espavo geeft een HBO niveau geaccrediteerde opleiding maar het is ook mogelijk om een deelopleiding te volgen wanneer je een volledige opleiding te veel vindt. Vanuit de deelopleiding kun je eventueel later instormen in de HBO opleiding.

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
078 – 6198512
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.