Bijscholing kinesiologie

Opleidingscentrum Espavo heeft een groot aanbod aan hoogwaardige bijscholingen.

Ben je op zoek naar geaccrediteerde bijscholingen op HBO-niveau, met een officiële erkenning, om je praktijk voor kinesiologie te professionaliseren? Dan ben je bij Opleidingscentrum Espavo aan het juiste adres.

Deze interessante bijscholing is bedoeld voor zelfstandig werkende therapeuten en coaches, die (nog) meer willen weten over de achtergronden van gezondheidsklachten van hun cliënten.
Kinesiologie is een combinatie van verschillende oosterse en westerse, therapeutische behandelmethoden. Als Kinesioloog maakt je gebruik van spiertesten. Met deze non-verbale testmethode leer je eenvoudig, zonder apparatuur, snel de energieblokkades in het lichaam van de ander op te sporen. Deze werkmethoden zijn direct toepasbaar in de praktijk en kan dus gemakkelijk geïntegreerd worden binnen de eigen manier van werken. Door een bijscholing van Opleidingscentrum Espavo te volgen, verbreed en verdiep je je kennis op een praktische manier.

Je kunt ook een module Intuïtieve Ontwikkeling volgen, waarbij je leert je intuïtie binnen het werkveld van de kinesiologie in te zetten. Dit vindt uiteindelijk plaats tijdens de afrondende integratiedag Intuitieve Ontwikkeling.
Deze hele module helpt je om beter om te gaan met prikkels om je heen en om op een goede manier gebruik te maken van je intuïtie. Je krijgt inzicht in je eigen gevoeligheid, je onderzoekt of je gevoelig bent voor het overnemen van klachten van je cliënten en hoe je je daartoe het beste kunt verhouden.

(Nog) geen kinesioloog?

Ben je geen kinesioloog, maar wel therapeut of coach en wil je leren spiertesten? Volg dan de module Touch for Health. Dit is een mooie aanvulling op je bestaande kennis en gemakkelijk toe te passen in je praktijk. Specifieke voorkennis hierbij is niet vereist.
Het is ook mogelijk de cursus Intuïtieve ontwikkeling en Jij en de kinderrij te volgen zonder de voorkennis van het spiertesten.

Accreditaties

Alle informatie over accreditaties vind je hier.
Mocht je vragen hebben, neem dan even contact met ons op.

Opleidingscentrum Espavo

Burgemeester de Bruïnelaan 140-3
3331 AJ Zwijndrecht
078 – 6198512
info@opleidingscentrumespavo.nl

 

Over Opleidingscentrum Espavo

Opleidingscentrum Espavo is een opleidingscentrum voor Kinesiologie opgericht en geleid door Carin Jansen, gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Het opleidingscentrum verzorgt losse cursussen, bijscholing en een volledige HBO cursus voor kinesiologen of zij die het vak willen leren.