Bijscholing kinesiologie

Opleidingscentrum Espavo heeft een groot aanbod aan hoogwaardige bijscholingen.

Ben je op zoek naar bijscholingen op HBO niveau om je praktijk te professionaliseren? Zoek je geaccrediteerde scholing en erkenning? Dan ben je bij Opleidingscentrum Espavo aan het juiste adres.

Deze interessante bijscholing is bedoeld voor zelfstandig werkend therapeuten en coaches, die (nog) meer willen weten over de achtergronden van klachten van cliënten. Kinesiologie is een combinatie van oosterse en westerse therapie is.  Als Kinesioloog maakt je gebruik van de spiertestmethode. Met deze non-verbale testmethode leer je  eenvoudig, zonder apparatuur, snel de energieblokkades op te sporen. Je kunt direct tijdens en na de cursussen alles wat je leert direct toepassen in de praktijk. Deze methode kan gemakkelijk geïntegreerd worden binnen de eigen manier van werken. Door een bijscholing van Espavo te volgen verbreed en verdiep je je kennis op een praktische manier.

Je kunt ook een module intuïtieve ontwikkeling volgen waarbij je leert je intuïtie in combinatie met kinesiologie te gebruiken. Dit vindt plaats tijdens de integratiedag Intuitieve ontwikkeling. Het helpt je om beter om te gaan met alle prikkels om je heen en om beter gebruik te maken van je intuïtie. Je krijgt inzicht in je eigen gevoeligheid en je onderzoekt of je gevoelig bent voor het overnemen van klachten van je cliënten. Uiteraard leer je dan technieken om daar beter mee om te gaan.

(Nog) geen kinesioloog?

Ben je geen kinesioloog, maar wel therapeut of coach en wil je leren spiertesten? Volg dan de module Touch for Health. Dit is een mooie aanvulling op je bestaande kennis en gemakkelijk toe te passen in je praktijk. Het is ook mogelijk de cursus Intuïtieve ontwikkeling, Quantum Touch en Jij en de kinderrij te volgen zonder de voorkennis van het spiertesten.

KTNO

KTNO heeft de volgende modulen geaccrediteerd voor de beroepsverenigingen VBAG, BATC, LVNG:
De modulen die daaronder vallen zijn;
Touch For Health
Intuïtieve ontwikkeling

Ben je aangesloten bij de VBAG en wil je meer cursussen bij Espavo willen volgen? Dan kun je (gratis) op een eenvoudige manier een individuele accreditatie aanvragen bij de VBAG. Neem daarvoor contact op met de VBAG

BvK

Op dit moment vallen de modulen van Espavo bij de BvK onder afgeleide kinesiologie. Er wordt echter hard gewerkt om deze bij de groep erkende kinesiologie te kunnen voegen.

Beroepsvereniging BvK heeft de volgende modulen geaccrediteerd als bijscholing voor haar leden:

 

KTNO heeft een deel van de modulen geaccrediteerd voor verschillende beroepsverenigingen. BvK heeft (bijna) alle modulen geaccrediteerd als bijscholing voor therapeuten. Momenteel is een aanvraag voor accreditatie door SNRO in voorbereiding.